Webwinkel Vakdagen
Summer Edition

7 & 8 Juli 2021
Jaarbeurs Utrecht

Bezoek de Summer Edition

De WWV Summer Edition biedt jou een compleet overzicht van het e-commercelandschap. Vind de kennis, inzichten en partners die jij nodig hebt voor digitale groei! Schrijf je gratis in!

 

Webwinkel Vakdagen
Summer Edition 

7 & 8 juli | Jaarbeurs, Utrecht

Als expert op het gebied van e-commerce kan je tijdens de Webwinkel Vakdagen jouw kennis verrijken met nieuwe inzichten. Nu, meer dan ooit, zijn wij er om jou te ondersteunen om je digitale ambities waar te maken. Door kennis, kunde en contacten te bieden waar je direct van kan profiteren. Er staan 150 e-commerceleveranciers en meer dan 120 sprekers klaar om jou te inspireren en adviseren. Duizenden professionals uit jouw vakgebied kunnen niet wachten om 2 dagen lang ervaringen uit te wisselen.

Al 15 jaar komt de gehele e-commerce branche samen tijdens de Webwinkel Vakdagen. In 2021 gebeurt dat eenmalig in een aangepaste opzet. Veilig en geheel volgens de RIVM-richtlijnen. Maar ook, zoals je gewend bent, effectief, actueel en relevant. Dat is de Webwinkel Vakdagen Summer Edition.

Meer over de corona-proof Summer Edition > 

Wijnand Jongen
Wijnand Jongen
Thuiswinkel.org

 

"Sinds de eerste editie in 2007 zijn de Webwinkel Vakdagen uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats waar vraag en aanbod in de thuiswinkelbranche elkaar ontmoet. Ook dit jaar tref je er opnieuw een indrukwekkend overzicht van onze dynamische branche."
 

Bekijk alle exposanten

Dit kun je verwachten

De Webwinkel Vakdagen kenmerken zich door de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens de WWV Summer Edition niet anders. Naast talloze aanwezige exposanten op het gebied van e-commerce, worden de laatste trends en interessante casestudies gedeeld in maar liefst acht lezingenzalen. Net zoals altijd bieden de Webwinkel Vakdagen dus een compleet overzicht van oplossingen die je nodig hebt voor (blijvend) online succes. Uiteraard wel op een veilige manier en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bezoek de beurs

Wanneer jij meer rendement uit jouw online activiteiten wilt halen, ben je op de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres.

Bezoek de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli 2021! Schrijf je in en verzeker jezelf van een gratis ticket!

Schrijf je gratis in