Webwinkel Vakdagen
Summer Edition

7 & 8 Juli 2021
Jaarbeurs Utrecht

Meer info over deelname aan de WWV Summer Edition?

Vraag de exposantenbrochure aan.

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze experts contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Webwinkel Vakdagen

Summer Edition 

7 & 8 juli | Jaarbeurs, Utrecht

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Nu, meer dan ooit, zijn wij er om organisaties te ondersteunen om hun digitale ambities waar te maken. Door kennis, kunde en contacten te bieden waar direct van geprofiteerd kan worden.

Dat doen we in 2021 eenmalig in een aangepaste opzet. Veilig en geheel volgens de RIVM-richtlijnen. Maar ook, zoals je gewend bent, effectief, actueel en relevant. Dat is de Webwinkel Vakdagen Summer Edition.

Meer over de Summer Edition

Wijnand Jongen
Wijnand Jongen
Thuiswinkel.org

 

"Sinds de eerste editie in 2007 zijn de Webwinkel Vakdagen uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats waar vraag en aanbod in de thuiswinkelbranche elkaar ontmoet. Ook dit jaar tref je er opnieuw een indrukwekkend overzicht van onze dynamische branche."

 

Dit kun je verwachten

De Webwinkel Vakdagen kenmerken zich door de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens de WWV Summer Edition niet anders. Naast talloze aanwezige exposanten op het gebied van e-commerce, worden de laatste trends en interessante casestudies gedeeld in maar liefst acht lezingenzalen. Net zoals altijd bieden de Webwinkel Vakdagen dus een compleet overzicht van oplossingen die je nodig hebt voor (blijvend) online succes. Uiteraard wel op een veilige manier en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Dit is waarom exposanten deelnemen aan de WWV

  • Al 15 jaar hét platform voor e-commerce professionals
  • Compleet aanbod van oplossingen nodig voor (blijvend) e-commerce succes
  • Unieke combi van beursvloer en lezingenprogramma
  • Helpt je marketingdoelstellingen te behalen
  • Kennisdeling op het hoogste niveau
  • Alles veilig en volgens de RIVM-richtlijnen

Wat volgens onze exposanten de kracht van de Webwinkel Vakdagen is? Bekijk de video om daar achter te komen.

Meer weten? Onze account managers beantwoorden graag al je vragen. Vraag vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan middels onderstaand formulier.

Oriëntatiegesprek plannen

Benieuwd of deelname aan de Webwinkel Vakdagen past bij jouw organisatie en doelstellingen? Vraag een oriëntatiegesprek aan met een van onze account managers, leg jouw situatie voor en ga samen op zoek naar een voorstel dat aan jouw wensen voldoet.

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Neem contact op met een van onze Account Managers

Ylona Rooijakkers
Commercieel
Manager
ylona@ogz.nl
040 - 280 8409

Roy Faas
Account Manager

roy@ogz.nl
040 - 280 8409

Bo van Tongeren
Account Manager

bo@ogz.nl
040 - 280 8409