Webwinkel Vakdagen Summer Edition - 7 & 8 juli 2021

De Webwinkel Vakdagen Summer Edition

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Nu, meer dan ooit, zijn wij er om organisaties te ondersteunen om hun digitale ambities waar te maken. Door kennis, kunde en contacten te bieden waar direct van geprofiteerd kan worden. Dat doen we op 7 & 8 juli 2021 eenmalig in een aangepaste opzet. Veilig en geheel volgens RIVM-richtlijnen. Maar ook, zoals je gewend bent, effectief, actueel en relevant. Dat is de Webwinkel Vakdagen Summer Edition.

Relevanter dan ooit

De pandemie, en de daarmee samenhangende maatregelen, hebben verregaande consequenties gehad voor alle sectoren. Iedereen heeft de impact gevoeld. Eén van de belangrijkste gevolgen is dat digitale plannen en ambities in een stroomversnelling zijn geraakt. Digital Commerce bewees zich als essentieel voor iedere organisatie. Retailers, dienstverleners en producenten die direct aan consumenten verkopen, versnelden de digitale transformatie van hun organisatie. Zowel B2C als B2B organisaties zetten meer dan ooit in op het introduceren of verbeteren van digitale kanalen.

Beursvloer & lezingenprogamma

De Webwinkel Vakdagen kenmerken zich door de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens de WWV Summer Edition niet anders. Naast talloze aanwezige exposanten op het gebied van e-commerce, worden de laatste trends en interessante casestudies gedeeld in maar liefst acht lezingenzalen. Net zoals altijd bieden de Webwinkel Vakdagen dus een compleet overzicht van oplossingen die je nodig hebt voor (blijvend) online succes.

Veilig de beurs op, toegangstesten niet nodig

De beurs is zo opgezet dat de anderhalve meter afstand en alle overige coronamaatregelen van het RIVM kunnen worden nageleefd. Hierdoor zijn toegangstesten voor deze beurs niet nodig: bezoekers kunnen de WWV Summer Edition bezoeken zónder zich vooraf te laten testen of een vaccinatiebewijs te tonen. 

Haal je gratis ticket

Platinumsponsor Adyen is erbij op de WWV Summer Edition. Jij ook?

Welke lezing ga jij bezoeken tijdens de WWV Summer Edition?

150 exposanten

Vind nieuwe partners

Op de beursvloer staan ruim 150 exposanten klaar om al jouw e-commerce gerelateerde vragen te beantwoorden. Ze bieden oplossingen op het gebied van:

 • Digital Marketing & Advertising
 • Payment
 • Logistiek & Distributie
 • Customer Care
 • Packaging
 • Marketplaces/ Platforms
 • Webdevelopment
 • E-commerce Software & Ontwikkeling
 • Analytics & Data

Bekijk alle exposanten

120 Lezingen

Ontvang direct toepasbare tips

In 8 lezingenzalen komen vraagstukken uit de dagelijkse praktijk aan bod, waarbij jij direct toepasbare tips krijgt. Topics die aan bod komen, zijn onder andere: 

 • Marketing Automation & E-mail
 • User Experience & CRO
 • Platform Economy & Marketplaces
 • Strategy & Growth
 • Marketing & Online Advertising
 • Fulfillment

 

Bekijk het programma

Gratis tickets

Behaal digitaal succes

Wil jij meer rendement halen uit jouw online activiteiten? Op de Webwinkel Vakdagen vind jij de kennis, partners en technologieën die jij nodig hebt voor digitale groei.  

Bezoek de Webwinkel Vakdagen Summer Edition gratis en geheel coronaproof op 7 & 8 juli 2021! Schrijf je in en verzeker jezelf van een ticket!

Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn wij gebonden aan een maximum aantal bezoekers per dag. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Schrijf je gratis in

In 4 stappen maak jij een succes
van je beursbezoek

 1. Bepaal wat het doel van je bezoek is

 2. Bekijk welke exposanten daarbij aansluiten

 3. Bekijk welke lezingen interessant zijn voor jou

 4. Schrijf je direct gratis in!

Schrijf je gratis in

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van de WWV Summer Edition? Birgit staat voor je klaar!

Birgit Bosmans
Office Manager
birgit@ogz.nl
040 - 280 84 09

Vragen over je bezoek aan de WWV Summer Edition? Stel ze aan Birgit