Webwinkel Vakdagen Summer Edition - 7 & 8 juli 2021

Vind wat jij nodig hebt voor blijvend digitaal succes!

WWV Summer Edition | 7 & 8 juli 2021 | Jaarbeurs Utrecht

De Webwinkel Vakdagen is al 15 jaar het digital commerce event waar de hele branche samenkomt in slechts 2 dagen. Op 7 & 8 juli gebeurt dat eenmalig in aangepaste opzet, veilig en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Op de beursvloer vind je maar liefst 150 digital commerce leveranciers; het lezingenprogramma is goed voor 60 uur aan unieke content, bomvol trends én inspirerende casestudies.

Onze exposanten en sprekers staan te popelen om jou na lange tijd weer fysiek te woord te staan in Jaarbeurs Utrecht. Kortom: alle ingrediënten om digitale groei te realiseren vind je tijdens de WWV Summer Edition! Dit is waarom jij dit event niet mag missen als jij ook (blijvend) online succes wilt behalen!

Krijg een compleet & efficiënt overzicht van het e-commerce landschap

Alle branches binnen de digital commerce zijn vertegenwoordigd op de Webwinkel Vakdagen Summer Edition. Van logistiek, tot psp en van marketing tools tot packaging: alles wat je nodig hebt voor jouw online activiteiten vind je in de Jaarbeurs Utrecht op 7 & 8 juli!

Schrijf je gratis in

Zo zag de Webwinkel Vakdagen 2020 er van boven uit

“Wij bezoeken de WWV niet alleen om nieuwe partners te vinden, maar gaan er ook heen om inspiratie op te doen”

Guillaume Smitsmans
Sales Director Greentom
 

Bekijk alle presentaties

“Juist de combinatie tussen kennis-sessies en stands vind ik erg waardevol”

Joost van der Pas
Manager Marketing & PM, Heras-Mobile Fencing & Security

Bekijk alle stands

“De Webwinkel Vakdagen is een instituut”
 

Oscar Diele
CEO Flinders Design
 

Meer over de beurs

Vind de kennis die jou verder brengt

Zit jij met een vraagstuk op het gebied van conversie-optimalisatie, (groen) bezorgen, digital advertising of een ander e-commerce topic? Met de talloze lezingen over specifieke onderwerpen en praktische cases vanuit verschillende hoeken van de digital commerce branche, is de WWV Summer Edition de perfecte plek om de kennis op te doen over onderwerpen of uitdagingen waar jouw bedrijf tegenaan loopt. Bezoek een of meerdere van de 120 lezingen en vind de kennis en inspiratie waar je zelf mee aan de slag kan.

Vind & vergelijk nieuwe partners

Wil je externe expertise inzetten zodat je kunt blijven doorgroeien? Een goed ecosysteem van partners om je heen is cruciaal om dit te realiseren. Met een aanbod van 150 digital commerce leveranciers is de WWV is de perfecte plek om jouw netwerk uit te breiden. Van dropshipping tot psp-partners en van online marketing tot platformen: hier vind jij de juiste partijen om de enorme groei van het afgelopen jaar door te kunnen zetten. De beurs is de uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen.

Ontdek trends & ontwikkelingen

Digital commerce ontwikkelt zich in hoog (!) tempo. Wat zijn de trends in de markt? Waar beweegt de markt naartoe? Waar moet je rekening mee houden en welke impact gaat dit hebben? De Webwinkel Vakdagen is de plek waar deze trends en ontwikkelingen besproken worden en waar jij up to date blijft. Dat doe je door het bezoeken van lezingen en door het voeren van gesprekken op verschillende stands.

In 4 stappen maak jij een succes
van je beursbezoek

  1. Bepaal wat het doel van je bezoek is

  2. Bekijk welke exposanten daarbij aansluiten

  3. Bekijk welke lezingen interessant zijn voor jou

  4. Schrijf je direct gratis in!

Schrijf je gratis in

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van de WWV Summer Edition? Birgit staat voor je klaar!

Birgit Bosmans
Office Manager
birgit@ogz.nl
040 - 280 84 09

Vragen over je bezoek aan de WWV Summer Edition? Stel ze aan Birgit