BeCommerce VZW ASBL

BeCommerce VZW ASBL

BeCommerce is de Belgische vereniging zonder winstoogmerk die bedrijven verenigt die actief zijn in de digitale handel op de Belgische markt. BeCommerce draagt bij tot het vertrouwen van de consument in de elektronische handel door webwinkels een formeel betrouwbaarheidskeurmerk te geven. Dankzij de certificering, de veiligheidsscans, de consumentenbeoordelingen en de beoordelingen van e-commerce websites draagt BeCommerce bij tot de groei van de sector.

BeCommerce brengt deze doelstellingen ook in de praktijk door middel van bewustmaking, informatie-, kennis- en onderzoeksprojecten en de ontwikkeling van een eigen vertrouwensmerk-gedragscode. BeCommerce draagt ook bij tot het scheppen van een gunstig economisch en politiek klimaat voor de sector. In het bijzonder streeft BeCommerce naar de opheffing van alle wettelijke beperkingen die het concurrentievermogen van de digitale handel, met inbegrip van verkoop op afstand, en de verdere ontwikkeling ervan in Belgiƫ belemmeren.

Zijn leden en partners zijn hoofdzakelijk webwinkels en bedrijven die actief zijn in e-commerce en verkoop op afstand, en bedrijven die diensten verlenen op het gebied van logistiek, betaling en IT.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.