bpost

bpost

 

bpost group is een wereldwijde partner in logistieke diensten voor e-commerce.

Wij helpen onze klanten door pakjes en brieven op te halen, te sorteren en te bezorgen. Zowel in België en Nederland als met onze partners in de rest van Europa, in Noord-Amerika en Azië.

Onze diensten zijn nog veel uitgebreider dan dat dankzij ons omni-commerceaanbod. Wij nemen het hele logistieke proces van de e-commerce voor onze klanten voor onze rekening, van de muisklik bij de aankoop tot de betaling, het klaarmaken van de bestelling, de fulfilment, de administratie tijdens het internationale transport, de klantendienst en tot slot de levering aan de deur.

Zo fungeren we als een betrouwbare gids die mensen met elkaar verbindt in een wereld die snel verandert.

We slagen daarin door altijd onze 7 basisprincipes in het achterhoofd te houden. Onze 34 000 medewerkers wereldwijd houden zich daar elke dag aan:

  1. de klant staat centraal
  2. onze dienstverlening is altijd even goed, ongeacht het kanaal
  3. onze klantenervaring is uitstekend en vernieuwend
  4. wij investeren in de toekomst
  5. wij hebben respect voor de omgeving waarin we actief zijn
  6. wij zorgen voor cohesie in de maatschappij
  7. wij doen alles samen

Door ons toe te leggen op deze principes winnen we het vertrouwen van onze klanten, zorgen we voor maatschappelijke cohesie, geven we onze investeerders rendement en bieden we onze medewerkers groeiperspectieven.

Mensen met elkaar verbinden stopt nooit.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.

Business partner TW