Bringly

Bringly

Unieke en duurzame last-mile ervaring
Bringly is een ‘logtech’-bedrijf dat een duurzame en Same-Day bezorgservice biedt voor omnichannel retailers en e-commerce. Ons duurzame verzendnetwerk van fietskoeriers en elektrische voertuigen (EV’s) maakt het mogelijk om snel, lokaal en volledig CO2-neutraal te bezorgen. Dit doen we binnen één uur of dezelfde avond.

We zijn actief in meer dan 45 steden in Nederland en België en zijn hard op weg om het grootste duurzame bezorgnetwerk van Europa te worden.

Integreer je fysieke winkel(s) in je omnichannel strategie
Onze focus ligt op het verbeteren van de last-mile klantervaring en we doen er alles aan om de klant centraal te zetten. Samen met onze klanten stellen we daarom een last-mile oplossing op maat samen, dat aansluit op de wensen en behoeftes van jouw lokale klanten. Dankzij onze duurzame “Ship-from-Store” service kan je als retailer sneller, efficiënter en duurzamer pakketten bij je klant bezorgen.

Hoezo zou je pakketten binnen enkele dagen vanuit een centraal DC versturen als jouw producten al in de buurt van de klant liggen? Via ons platform automatiseren wij jouw lokale verzendproces voor duurzame Same-Day bezorgingen vanuit jouw fysieke winkel(s). Hierbij worden er enkel fietskoeriers en/of elektrische voertuigen ingezet.

Jouw duurzame last mile & “Ship-from-Store” expert
Het afgelopen jaar hebben we samen met steeds meer retailers hun fysieke winkels toch ‘open” kunnen houden dankzij onze “Ship-from-Store”-service. Wij werken met klanten die voorop willen lopen op het gebied van een duurzame en unieke last-mile klantervaring.

Via ons netwerk worden er o.a. pakketjes van Rituals, Scotch & Soda, The Body Shop en Filippa K bezorgd. Bij onze partners is gebleken dat we bijdragen aan een betere conversie, afname in last mile kosten, een hogere klanttevredenheid (reviewscore van 4.7) en een verbeterde NPS (+77). Verder hebben we een succespercentage van 99.8%.

Wil je meer weten?
Kom langs bij onze stand (nummer 172) en/of bezoek onze website om meer te weten over de voordelen van lokale & duurzame bezorgingen voor jouw klanten!

 

Webwinkel Vakdagen Actie*
Bezoekers van deze Summer Edition 2021 kunnen dit jaar één maand lang gratis bezorgen via onze Ship-from-Store service in Nederland - zonder minimum of maximaal volume - om te proeven aan de duurzame omnichannel bezorgervaring van de toekomst. 

*Voorwaarden actie:
- Je bent nog geen Bringly klant
- Je start vanuit minimaal 3 winkels en/of hubs met Ship-from-Store
- Pakketten zijn maximaal 60 x 40 x 40 cm (max. 10 kg)
- November en december 2021 zijn uitgesloten als startmomenten (i.v.m. capaciteit)
- Geen minimale of maximale volumes tijdens deze maand

Bringly - Duurzaam & Same-Day bezorgnetwerk voor Omnichannel Retail

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.