Budbee

Budbee

Op zoek naar een verzendmethode die positieve impact heeft op jouw klantenservice verzoeken, herhaalaankoop percentage, NPS score en klimaatimpact? Ga voor Budbee! Deze vervoerder is met name voor jou interessant als je zoekt naar een flexibele bezorgoptie in de avonduren. Verzenden kan binnen Nederland en internationaal naar België, Zweden, Denemarken of Finland. Klinkt goed? Klanten waarderen de bezorgdienst met een 4,7 op Trustpilot.

Avondlevering aanbieden in jouw webshop

Budbee bezorgt op werkdagen in de avond tussen 17.00 en 22.00 uur, wanneer de meeste consumenten thuis zijn. Jouw klant kan via de track & trace link de bezorger live op de kaart volgen tot aan de voordeur. Verder kan de consument zelf bepalen hoe Budbee het pakketje bezorgd (bijv. aankloppen of aanbellen of wel/niet bezorgen bij de buren) en kan de consument kiezen voor een levering in een parcel locker. 

Haalservice en standaard verzekering

Ga je voor gemak en wil jij je pakketten laten ophalen? Dat kan! Een groot voordeel van Budbee is dat de haalservice van 06.00 uur 's ochtends kan tot 00.00 uur in de avond, maar ook op zaterdag. Makkelijk als je veel zendingen verstuurt en als je zelf geen tijd hebt om naar een pakketpunt of HUB te gaan. Nog een voordeel is dat je geen extra kosten hoeft te betalen voor een verzekering. Zendingen zijn standaard volgens AvvK verzekerd tot € 454,00. 

Groene missie

Duurzaamheid zit in het DNA van Budbee. Zo compenseert Budbee 110% van alle Co2 uitstoot via investeringen in regenwoud projecten. Verder stoot Budbee zo min mogelijk Co2 uit door fossielvrij te bezorgen. Dit doet Budbee met plantaardige brandstof (HVO100), elektrische busjes en met bakfietsen. In 2022 wil Budbee geheel fossielvrij zijn en in 2025 volledig emissievrij.

Meer weten?
Kom vooral langs bij onze stand (206) en/of bezoek onze website.

Lees hier over ons op Twinkle

Lees hier over ons op Emerce

Meld hier je bedrijf aan voor meer informatie

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.