Crunch Analytics

Crunch Analytics

Crunch Analytics is een 'advanced data analytics agency' met kantoren in Gent, Antwerpen & Rotterdam. Het team assisteert organizaties actief in retail & e-commerce die meer data-gedreven willen gaan werken. Voor hen ontwikkelen we de juiste 'data & AI'-strategie, bouwen we aangepaste AI-tools, of voorzien we in de nodige 'data & AI'-training voor management en medewerkers.

Onze dataspecialisten gaan aan de slag met de steeds grotere hoeveelheid data die in retail & e-commerce organizaties gegenereerd wordt. Met specifieke AI-technieken vertalen we die overvloed aan retaildata in erg accurate voorspellingen.

Voorspellingen die op hun beurt gevat worden in tools die een medewerker ondersteunen bij het maken van een beslissing (bvb. wat is de optimale soldenprijs?) of tools die toelaten zo'n beslissingsproces helemaal te automatiseren. Meestal werken we rond typische bedrijfsprocessen die verband houden met prijszetting & promoties, voorraadbeheer én marketing & personalisatie, waar de opportuniteiten in overvloed aanwezig zijn.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.