dealer4dealer

dealer4dealer

Dé e-commerce backofficespecialist voor Exact software

Eigenaren van meer dan 2500 webshops vertrouwen op de software van dealer4dealer. Wij bouwen koppelingen tussen je Exact-software en je webshop, waaronder Magento, Lightspeed, Shopware, Shopify en WooCommerce. Met ons eigen team van ervaren Exact-consultants, webshopspecialisten en backoffice-ontwikkelaars zijn we continu bezig met het ontwikkelen en bouwen van producten die jouw e-commerceproces optimaliseren. Met als doel: succesvol online ondernemen!
Leer ons kennen!

Connect met Exact

Met meer dan 25 gecertificeerde apps koppel je via dealer4dealer je Exact Globe of Exact Online met Magento, Shopware, Shopify, Picqer, Lightspeed, WooCommerce, Akeneo en talloze PSP's, zoals Mollie en Adyen. Bekijk de mogelijkheden!

xCore

xCore is dé plek voor al jouw koppelingen en aflettermodules. Dit platform biedt een duidelijk overzicht van al jouw producten die je ook nog kunt personaliseren. Op een eenvoudige wijze kun je jouw standaardkoppeling custom made maken met onze add-ons. xCore maakt gebruik van de allernieuwste technologie en geeft je, naast toegang tot jouw koppelingen, ook de mogelijkheid om jouw koppeling(en) te monitoren en rapportages te analyseren.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.