diz informatiezuilen

https://www.diz.nl/

Standnr: 277

diz informatiezuilen

diz is ontwerper en fabrikant van de bekende bestelzuilen, retail-kiosken en self-service oplossingen. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij marktleider in het inzetten van publieksbestendige, digitale en interactieve producten.

Nu relevanter dan ooit. De situatie van het afgelopen jaar, en de daarmee samenhangende  maatregelen, hebben verregaande consequenties gehad voor alle sectoren. Iedereen heeft de impact gevoeld. Eén van de belangrijkste gevolgen is dat digitale plannen en ambities in een stroomversnelling zijn geraakt. Digital Commerce bewees zich als essentieel voor iedere organisatie. Zeker in-store!

Breng uw webshop naar de winkelvloer met een bestelzuil. Op deze wijze kunt u uw klant altijd van dienst zijn. Veilig, geen wachttijden en alle producten eenvoudig en snel te bestellen, wij maken het uw klant erg makkelijk! Creëer eenvoudig extra verkooppunten en voorkom dat uw klant naar de concurrent gaat. Ook meer omzet en doorstroom genereren? Tevreden klanten en medewerkers? Nooit meer 'nee' verkopen? Bezoek onze stand nr. 277 voor een passend advies.

Met een bestelzuil beschikt u over een extra verkooppunt zonder inzet van personeel. Ook brengt u uw volledige online assortiment en mogelijkheden in-store beschikbaar. Op deze wijze vindt uw klant altijd alle productinformatie, uw winkel blijft een belangrijke bestemming voor uw klant en biedt een stuk extra beleving en verbetert zo de customer experience. Of u nu een fysiek uitverkocht artikel toch wilt kunnen aanbieden in uw winkel, of uw klant een snelle en efficiënte bestelmogelijkheid wilt geven in uw restaurant, of in de supermarkt een zelfscan-en-go betaalzuil wilt inzetten: diz is uw partner.

diz is dé retailspecialist en heeft vele grote en kleine retailers voorzien van passende oplossingen, in alle branches. Onze producten zijn te vinden in de winkels van Parfumerie Douglas, HEMA, Delhaize, Lidl, Suitable, Praxis, Bruynzeel keukens, Iris Optiek, Intersport, Goossens, Van Uffelen, Fietsenwinkel.nl en vele anderen. Bekijk de referenties:

De heropening van de horeca stuwt de vraag naar easy-order oplossingen. De self-service bestelzuilen voor de horeca van diz zijn perfect inzetbaar in uw restaurant, snackbar, fastfood winkel of retail-locatie. Deze budget-vriendelijke en moderne bestelzuilen zorgen voor een significant hogere bestelwaarde. De gemiddelde orderwaarde op bestelzuilen ligt bij McDonald’s in Nederland anderhalf tot twee keer hoger dan bij een reguliere kassa!

Als fabrikant kunnen wij alle producten eenvoudig in uw eigen huisstijl vervaardigen, met de door u benodigde componenten. Kom direct naar de bron en bekijk een greep uit de modellen op onze stand nr. 277.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.