Ecommerce Accelerator

Ecommerce Accelerator

Ecommerce Accelerator is dé Klaviyo Expert van Nederland.

Als gecertificeerd Klaviyo Master Agency partner helpen wij webshops dagelijks om hun omzet en klantretentie te groeien via email.

We werken alléén maar met webshops en doen alléén maar email marketing met Klaviyo. We hebben een absolute laser-focus op het verhogen van jouw omzet uit email. Gewoon met het verkeer en de klanten die je nu al hebt.

Onze klanten vertellen je graag wat dat voor ze oplevert.

De juiste email, op het juiste moment, aan de juiste persoon, automatisch verstuurd.

Heb je gehoord van gepersonaliseerde email automations die je naast de nieuwsbrief kunt inzetten, maar weet je niet waar je moet beginnen of ben je op zoek naar een professionelere aanpak?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jou met een unieke combinatie van zeer gepersonaliseerde maar toch geautomatiseerde email marketing op basis van klantgedrag.

Klaviyo Video Case StudyKlaviyo video case study

Meer weten? Bekijk onze Klaviyo video case study op onze website en ontdek:

  • ​Ons ‘email lifecycle systeem’ en de 7 email flows die elke webshop nodig heeft.
  • ​Hoe email en ads kunnen samenwerken en hoe je met email je ROAS en Customer Lifetime Value kunt verhogen, zodat je opgewassen bent tegen de alsmaar stijgende kosten van betaald verkeer.
  • Hoe je met email op basis van het gedrag dat mensen in je webshop vertonen relevant en persoonlijk kunt communiceren gedurende de klantreis, en mensen geautomatiseerd van compleet koud kunt omzetten naar vaste klant.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.