Flexizone

Flexizone

Kantoor

Start-up, scale-up, MKB, corporate: in welke fase jij ook zit als ondernemer, jouw bedrijf krijgt alle ruimte om te groeien binnen de kantoren van Flexizone. Omringd door creatieve ondernemers en de mogelijkheden om je kantoor te combineren met opslagruimte of een werkplaats ben je bij Flexizone direct bezig aan je volgende stap.

Opslag

Een magazijn voor jouw webshop op dezelfde locatie als je kantoor? Een opslagruimte direct naast je werkplaats, waar je makkelijk bij al je materialen kunt? Al onze locaties beschikken over opslagruimte die je kunt huren in combinatie met onze kantoorruimtes en werkplaatsen. De perfecte uitvalsbasis voor jouw bedrijf!

Werkplaats

Wie zegt dat dromers geen doeners zijn? Bouw aan jouw bedrijf in een werkplaats op één van de Flexizone locaties. Niet weggeschoven in één of andere fabriekshal, maar tussen andere durvers en makers. Wat je ook wilt realiseren, je kunt het in de werkplaatsen van Flexizone. Ideaal om te combineren met een opslagruimte! 

Contact 

 +31(0)851050733 of info@flexizone.nl

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.