Frama

Frama

Bespaar tijd én geld, met het verzendplatform van Frama!

Wij helpen je met alles rondom jouw postzaken.

Wie zijn wij?

Wij zijn Frama. Jarenlang marktleider op het gebied van frankeermachines, maar tegenwoordig ook veel meer dan dat. We zijn specialist op het gebied van postzaken en ontwikkelden de afgelopen jaren een verzendplatform, dat jou als (webshopondernemer) in alle gemakken voorziet. 

Wat zijn de gemakken?

Vanaf het verzendplatform van Frama verzend je eenvoudig al jouw brieven, pakketten, buspakjes en e-mails. Al je postzaken efficiënt op één plek. Het platform is gemakkelijk in gebruik en dankzij scherpe tarieven ook nog eens een stuk voordeliger dan je gewend bent. Wij bieden onder andere:

  • Een webshopkoppeling die praat met jouw webshopsoftware, waardoor je nooit meer adressen handmatig in hoeft te voeren
  • Scherpe tarieven op basis van jouw postvolume
  • Een 'Post4All-platform' waarmee we voorzien in alles op het gebied van post, mede dankzij frankeermachine & labelprinter
  • Een labelprinter waarmee je binnen een handomdraai al jouw etiketten uitprint
  • Een overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet hoe jouw bestellingen ervoor staan
  • Nog veel meer!

Hoe werkt het? 

Een account aanmaken is helemaal gratis. Eenmaal toegang tot het platform, kies je uit één (of meer) van de vele mogelijkheden. Je betaalt pas als je daadwerkelijk iets verstuurt. De betaling kan direct via iDeal, of achteraf op rekening als je dat fijner vindt.

Heb je een vraag?

Ben je benieuwd of Frama jou van dienst kan zijn - of heb je een andere vraag? Onze adviseurs helpen je graag op weg. Neem contact op of bezoek onze stand! Wij staan op standnummer 334.

Verzendplatform