Happy Horizon - Digital Marketing

Happy Horizon - Digital Marketing

Wij zijn Happy Horizon

Vakgenoten noemen ons een ‘digital marketing agency’. Onze moeders zeggen dat wij ‘iets met internet’ doen. Of ‘in de reclame’ werken. En een klant liet ons blozen met de omschrijving ‘slimme club resultaatbrengers’.

Hoe je ons ook noemt: we zijn inmiddels met ruim 300 digitale talenten. Van strategen tot online marketing specialisten en van developers tot copywriters. Als resultaatgerichte denk- en doetank staan we meer dan 1000 organisaties bij met meetbaar resultaat. Samen. Want in een complexe wereld waar meer en meer disciplines elkaar raken, is samenwerking volgens ons de sleutel.

Kom kennismaken met Lequal

Zeg je ‘SEO’, dan zeg je LEQUAL. Maar LEQUAL is meer dan dat. Gestart als linkbuilding-bureau, is LEQUAL inmiddels uitgegroeid tot een topteam van (internationale) SEO-specialisten. Van data-driven SEO trajecten tot de uitvoer van linkbuilding trajecten. Van strategie tot data monitoring. Wat je ziet, is wat je krijgt. En we gaan pas slapen als het af is.

Je vindt ons samen bij stand 154. Kom je langs?

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.

Thuiswinkel Partner