Kelkoo Group

Kelkoo Group

Kelkoo Group is marktleider en het toonaangevend pan-Europese e-commerce marketing platform dat consumenten en retailers verbindt. Met meer dan 20 jaar ervaring in de e-commerce en digitale marketing is de Kelkoo Group uw ideale partner op het gebied van lead generatie en leveren we hoge kwaliteit traffic en meer sales. Zo beheren we dagelijks 275 miljoen producten en zijn we een dynamische speler in de e-commerce business.

De Kelkoo Group biedt met 14 verschillende CSS-partners de mogelijkheid om te voldoen aan de behoeften van retailers over heel Europa. Waaronder LeGuide, Ciao! En Webmarchand. Dit stelt de Kelkoo Group in staat om een breed scala aan oplossingen in de markt aan te bieden en om te voldoen aan de groeiende consumentenvraag voor prijsalternatieven. Op dit moment is de Kelkoo Group wereldwijd actief in 40 landen, wat voor retailers het ideale gebruiksgemak biedt om internationaal voet aan de grond te krijgen.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.