Logitail N.V.

Logitail N.V.

SuiteCommerce van Logitail : het samenbrengen van technologie en expertise

In 1998 werd NetSuite gecreëerd, de allereerste volledige cloud ERP. Daarna werd SuiteCommerce toegevoegd, de allereerste e-commerce oplossing die e-commerce en back-office systemen verenigt. De filosofie? Het creëren van een omnichannel e-commerce oplossing die in staat is om meerdere merken, landen, valuta en talen te hanteren, terwijl nog steeds een totaalbeeld van elk aspect van het bedrijf wordt behouden. 

 

Volgende generatie Commerce

NetSuite SuiteCommerce is gebouwd met het idee dat e-commerce niet langer een op zichzelf staand kanaal is, maar een kernonderdeel van het bedrijf. SuiteCommerce stelt bedrijven in staat om van silo's van online, in-store en telefonische kanalen over te stappen naar een geïntegreerde commerce-oplossing die e-commerce en in-store POS naadloos verbindt met orderbeheer, voorraadbeheer, merchandising, marketing, financiën en klantenservice.

 

Als gecertificeerd NetSuite Commerce Partner levert Logitail strategisch advies, implementatiediensten en ondersteuning voor bedrijven die willen groeien met SuiteCommerce.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.