Meditech

Meditech

Meditech, for your peace of mind

Meditech ontwikkelt, produceert en distribueert totaaloplossingen op maat voor de automatisatie en digitalisatie van uw apotheek.
Ze brengen gemoedsrust, zekerheid en de mogelijkheid om terug te focussen op uw rol als vertrouwenspersoon van uw patiënten.

Automatisatie in uw apotheek zorgt voor efficiëntie in tijdsgebruik en een geoptimaliseerd voorraadbeheer. Bovendien kan u meer producten bewaren op minder ruimte. De tijdswinst vertaalt zich daarnaast nog in betere patiëntrelaties. Met hetzelfde aantal personeelsleden kan u meer patiënten bedienen en laat u hen genieten van een revolutionaire customer experience.

Ons doel: meer uit uw job halen

Naast afleverrobots, biedt Meditech ook tal van andere oplossingen aan om nóg meer uit uw job te halen. Van een muurautomaat voor 24/7 beschikbaarheid tot touchscreen schermen voor een interactieve OTC wand en een softwareplatform om uw eigen webshop te bouwen. Samen halen we het meeste uit uw apotheek.

Met deze oplossingen streven we ernaar om apothekers terug naar de kern van hun job te brengen. We werken de tijdrovende taken die geen human touch nodig hebben weg. Hierdoor helpen we apothekers zich opnieuw volop toe te leggen op hun rol als raadgever van de patiënt. Meditech zorgt niet enkel voor uw gemoedsrust, maar ook voor die van uw patiënten.

De MTXL robot (te zien op de foto) stellen we volledig op basis van uw wensen samen. Flexibel in design en combineerbaar met alle Meditech upgrades, 100% op maat voor uw apotheek.