Mondial Relay

Mondial Relay

Mondial Relay is de specialist en Europese leider in out-of-home levering, voor de levering van E-commerce zendingen, tweedehands producten van verkoopplatformen, maar ook voor de verzending van pakketten tussen particulieren.

Mondial Relay is in 2020 gestart met de opzet van haar netwerk in Nederland. Mondial Relay is de specialist en Europese leider in out-of-home levering, voor de levering van E-commerce zendingen, tweedehands producten van verkoopplatformen, maar ook voor de verzending van pakketten tussen particulieren. In Frankrijk en België is Mondial Relay één van de grootste pakketdistributeurs in het land. In Nederland heeft Mondial Relay onlangs haar eigen sorteercentrum geopend.

Mondial Relay distribueert in Nederland via Pick-up Drop off points (Mondial Relay punten), door deze werkwijze vermindert Mondial Relay de Co2 uitstoot substantieel.


Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.

Thuiswinkel Partner