Nedfinity Digital Agency

Nedfinity Digital Agency

Wil je een succesvolle webshop? Nedfinity is jouw partner voor e-commerce succes. Nedfinity Digital Agency bestaat meer dan 21 jaar en weet wat online werkt. Wij helpen jou met online resultaat!

 

Shopify specialisten

Wij zijn gespecialiseerd in Shopify webshops en Shopify webdevelopment. Dus wil je een goede Shopify webshop of een webshop met meer maatwerk? Van een simpele webshop tot een geavanceerde professionele Shopify e-commerce oplossing. Wij zijn jouw e-commerce partner.

Nedfinity is onderscheidend in maatwerk voor Shopify. Bijvoorbeeld op het gebied van koppelingen van jouw Shopify webshop met systemen van partijen waar je mee samenwerkt, zoals een fulfilment partner. Of functionaliteit in Shopify die ontwikkeld moet worden.

We kunnen jouw webshop een unieke look & feel geven met een uniek eigen grafisch ontwerp en gebruikerservaring. Of het ontwikkelen van specifieke functionaliteit voor jouw webshop. Kortom; wij helpen je met de beste oplossing voor jouw online sales. 
Shopify partner
 

Online marketing voor webshops

Naast een goede webshop, wil je relevante bezoekers die aankopen doen. Wie zijn de doelgroepen van jouw webshop. Is het meer Business-to-Business of richt je je op consumenten. Wij brengen in kaart waar de kansen liggen en maken een online marketing actieplan. 

Meer bezoekers via

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO),
  • Google Ads
  • LinkedIn Ads
  • Facebook / Instagram a.s 
  • Social media 

 

Totaaloplossing voor e-commerce

Bij Nedfinity Digital Agency vind je alles onder één dak. Eén aanspreekpunt voor de beste webshop én online sales.

We zien je graag in onze stand!

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.