PANGAEA Digital Agency

PANGAEA Digital Agency

PANGAEA heeft als doel om jouw B2C of B2B bedrijf succesvol te maken op het internet.

We doen dat op basis van 3 pijlers, Strategie, Marketing en Techniek. Alleen als alledrie de pijlers goed ingericht zijn kan je succesvol worden en blijven.

We bepalen samen de digitale strategie. Hoe en waarmee kan jij succesvol zijn. Waar liggen de kansen en wat is ervoor nodig om deze maximaal te benutten. We maken daar een business model voor zodat het voorspelbaar is wat jij online gaat verdienen.

Met de pijler Marketing zorgen we ervoor dat jij gevonden wordt door je doelgroep, op Google, Instagram, Facebook, dat je daar een pakkende boodschap neerzet zodat jouw prospects klikken en naar je website gaan. Op de website zorgen we ervoor dat de eerste indruk meteen goed is, En dat er een logische flow is door de website die het jou bezoeker zo makkelijk maakt dat ze hebben besteld voor ze het door hebben.

De derde pijler Techniek zorgt ervoor dat jou e-commerce platform naadloos aangesloten is aan jouw ERP systeem, bv. Exact Globe of Exact Online, en dat je kan opschalen.

Onderdeel van techniek is ook dat je jouw debiteuren en artikelen, prijslijsten, mandaten 1 op 1 geïntegreerd zijn met het e-commerce platform, Daar heb jij geen omkijken meer naar zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is voor je klanten, namelijk toegevoegde waarde bieden.

Kom naar onze stand of ga naar onze website: png.nl en start vandaag nog met jouw succes op het internet.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.