Prestop BV

Prestop BV

Prestop is dé specialist op het gebied van bestelzuilen, self-service kiosken, informatiezuilen en andere interactieve touchscreen oplossingen. Wil je meer te weten komen over bestelzuilen en retail oplossingen die zorgen voor beleving, traffic en klanttevredenheid? Kom dan naar de Prestop stand tijdens de Webwinkel Vakdagen (stand 250). 

Vanharen

Alle winkels van vanharen zullen na de zomer voorzien zijn van bestelzuilen. Direct na de "lockdown" werd duidelijk dat consumenten graag weer naar de winkel gaat. De bestelzuilen maken een belangrijk onderdeel uit van de customer journey.

Welkoop
Prestop levert 150 bestelzuilen voor alle Welkoop winkels. De zuilen zijn onderdeel geworden van de winkelformule. Klanten kunnen via de bestelzuilen informatie opzoeken, bestellingen plaatsen en via een koppeling afrekenen aan de kassa. Ook klantenpassen kunnen geregistreerd en uitgelezen worden via de bestelzuil. Klik hier voor de case.

“Wij verkeerden in de veronderstelling dat we maatwerk software moesten laten schrijven om alles te laten werken naar onze wensen en eisen. Voor Prestop waren deze wensen en eisen echter gesneden koek, ook de implementatie van de barcodescanner. Prestop werkt professioneel, klantgericht en zeer zeker met een persoonlijke touch." Jasper Kusters - Format manager Online / Product owner bij Welkoop

Prénatal
Prénatal zocht een oplossing die bijdraagt aan hun omnichannel strategie, dat is de Prestop bestelzuil geworden. Inmiddels heeft Prestop in alle 46 winkels een bestelzuil geplaatst. Via de bestelzuil kunnen klanten artikelen scannen, om zo de betreffende productpagina via de webshop in beeld te krijgen en hebben de mogelijkheid om artikelen te bestellen en direct te betalen. Klanten kunnen de productpagina naar zichzelf mailen en zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Klik hier voor de case.

"Prestop ontzorgt door alles uit handen te nemen, zij verzorgen de hardware, inrichting van skin en veilige weergave van webshop met SiteKiosk, koppeling met pinautomaat en barcodescanner, support en het beheer van de bestelzuilen. Voor Prénatal hebben ze zelfs de planning en organisatie voor de totale uitrol van de zuilen verzorgd." Daniel Dunk – Ecommerce Manager Prénatal

Heineken
Prestop levert bestelzuilen met Bottle Your Own software aan de Heineken Experience. De Bottle Your Own bestelzuilen zijn onderdeel van een attractie die jaarlijks meer dan 1,1 miljoen bezoekers trekt. Klik hier voor de case.

"In de huidige opzet kan men via de bestelzuil betalen, met pin, qr-code of met een creditcard. Prestop is een perfecte sparringpartner, zonder hen hadden we dit niet kunnen doen op deze manier. We hebben samen gekeken naar de betaalmogelijkheden en aanpassing van de Bottle Your Own software." Akira Seriese – Heineken

Schiphol
Schiphol verbetert informatievoorziening op luchthaven met Prestop self-service kiosken. De reiziger kan via de self-service kiosken snel vluchtinformatie opzoeken, plattegronden raadplegen en veelgestelde vragen en antwoorden bekijken. Bij complexe vragen of problemen kan de reiziger met een Schiphol medewerker communiceren via videocall. Onderzoek onder de gebruikers heeft uitgewezen dat ruim 95% tevreden is over de self-service kiosken. Klik hier voor de case.

ANWB
Prestop plaatst in alle winkels van ANWB een bestelzuil. Sinds ANWB de bestelzuilen in gebruik heeft genomen is er een significante omzetstijging. Klik hier voor de case.

Berden Mode
Berden Mode is een Limburgs familiebedrijf met mode- en woonwinkels. Na plaatsing van Prestop bestelzuilen kunnen zij klanten nog beter van dienst zijn, kan het complete assortiment getoond worden en hoeven zij geen “nee” meer te verkopen. Klik hier voor de case.

Kees Smit Tuinmeubelen
In de experience stores van Kees Smit Tuinmeubelen staat een bestelzuil om meer beleving te creeëren op de winkelvloer. Deze zuil bestaat uit 2 delen, op het onderste touchscreen kan de klant informatie opzoeken en producten bestellen en het bovenste scherm wordt gebruikt voor digital signage. Het doel van de bestelzuilen is om te inspireren, adviseren, informeren en te bestellen. Kortom, een interactieve tool met meerwaarde voor zowel klanten als medewerkers. Klik hier voor de case.

"We waren op zoek naar de mogelijkheid om meer beleving te creëren op de winkelvloer. Door de ervaring en het meedenken van Prestop hebben we, zowel voor de hardware als software, een totaaloplossing gevonden waarmee dit zeker gelukt is!" Nick Geels - Teamleider Omnichannel Marketing bij Kees Smit Tuinmeubelen

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.