Prime Vision

Prime Vision

Bij Prime Vision zijn we niet alleen een groep zeer bekwame ingenieurs, we zijn vooral getalenteerde en gepassioneerde experts die constant op zoek zijn naar manieren om uw bedrijfsprocessen te vernieuwen. Wat ooit begon als een ingenieus idee in het hart van ons bedrijf, is uitgegroeid tot een toonaangevende technologie in de post- en e-commerce-industrie. En zo gaat het verhaal dat toen een groep jonge professionals onze gerenommeerde autonome sorteerrobots ontwikkelde, ze niet wisten dat een skateboard het begin zou zijn van zo'n internationaal succesvolle e-commerce-oplossing.

Onze oplossing voor sorteren met robots

Het ontwerpen en ontwikkelen van de beste oplossingen om bedrijven over de hele wereld te begeleiden bij de automatisering van logistieke processen, is waar Prime Vision voor staat. We zijn pioniers die worden gedreven door de snel veranderende digitale wereld en die Computer Vision en Robotica samenbrengen.

Innovatie is een belangrijk onderdeel dat in elke afdeling van ons bedrijf te vinden is en maakt onmiskenbaar deel uit van ons DNA. De eureka-momenten bij Prime Vision worden groots gevierd en worden gedenkwaardige historische touchpoints die onze vooruitstrevende houding helpen te verbeteren. We zijn ambitieus omdat de wereld vraagt ​​om vooruitstrevende oplossingen.

De klanten van Prime Vision zijn te vinden in alle uithoeken van de wereld en worden allemaal gekenmerkt door hun inzichtelijke en innovatieve mentaliteit. Samen met hen denken we vooruit en handelen we daarnaar. We zijn ervan overtuigd dat constante samenwerking en toonaangevende bedrijfsinzichten hebben geleid tot langdurige relaties met onze klanten, waardoor ze een duidelijk onderdeel van ons DNA zijn geworden.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.