Proud Nerds

Proud Nerds

Proud Nerds bestaat uit echte nerds; strategen, professionals én perfectionisten die goed zijn in hun vak, het ontwikkelen van digitale oplossingen. En dat doen we met trots. Of het nu gaat om het bouwen van webshops met ingewikkelde configuraties, het maken van digitale en interactieve 'producten' zoals maatwerk app's en websites of het inrichten van ICT infrastructuur voor mooie opdrachtgevers. Bij de totstandkoming van alle digitale klantoplossingen staat de User Experience centraal, zodat gebruikers een optimale klantreis ervaren.

Toegevoegde waarde

  • Gericht op de optimale User Experience
  • Ontwikkeling van unieke klantreizen voor elke doelgroep
  • Vertaling van strategie naar ontwerp
  • Realisatie én doorontwikkeling

Als 't aankomt op online succes

Is het succes van jouw business afhankelijk van je digitale platform? Dan is Proud Nerds jouw partner in e-commerce. Wij doen er alles aan om jouw business online aantrekkelijk te presenteren en de website of -shop optimaal te laten converteren. Met intuïtieve, innovatieve oplossingen en uitgekiende tools voor productpersonalisatie richten we de website of webwinkel gebruikersvriendelijk, mobielvriendelijk en flexibel in voor het beste resultaat.

Trots op onze samenwerking met

Trots op onze samenwerking met

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.