SALESMANAGER SOFTWARE BV

SALESMANAGER SOFTWARE BV

SalesManager Online is een volledig aanpasbare Cloud applicatie voor ERP, CRM en ServiceManagement. SalesManager Online ondersteunt alle business processen van acquisitie (CRM), offerte en verkoopkansen tot orderverwerking, orderpicken en facturatie. Er is uitgebreid voorraadbeheer, procurement en integratie met diverse financiële systemen. Aanpasbare portalen en mobiele Apps voor CRM, ServiceManagement en orderpicking zijn ook beschikbaar.

Voor E-Commerce klanten bieden wij:

  • Realtime order-entry via API’s. Vanuit de webshop kan SalesManager Online worden aangeroepen voor het inboeken van orders en het reserveren van voorraad.
  • GetStock. Aanroepen van SalesManager Online voor exacte voorraadposities van producten. Tevens zijn toekomstige leverdata en aantallen van deze producten beschikbaar.
  • GetPrice. Hebben uw klanten specifieke prijzen via prijslijsten of promoties? Dan is het vaak een uitdaging om dit ook beschikbaar te maken in je webshop. Door middel van GetPrice zijn deze gegevens beschikbaar voor elke ingelogde klant.
  • Hoe omgaan met Back-orders? Het is een issue in elke webshop. Hoe kun je bepalen bij de ontvangst van een nieuwe zending welke backorders vanuit het magazijn geleverd kan  worden. Door middel van de SalesManager Online ASN (Advance Shipping Notice) module automatiseren we de aansturing van het magazijn en worden orders klaargezet om te picken zodra voorraad is ingeboekt.
  • Picker. Met onze  Picker APP, kan je orderpickers aansturen met een tablet en scanner. Met Picker komen zij terecht bij de juist locatie in je magazijn om goederen te picken. Picker  werkt offline en synchroniseert data met de Cloud server.
  • Inkoop. Supplier Relationship Management is een onderdeel van SalesManager Online. Het system kan de inkoper ondersteunen met een reeks van parameters om de juiste producten op het juiste moment in te kopen. Nooit meer nee verkopen.
  • Onetrail : Voor ICT bedrijven bieden wij een koppeling met Onetrail.
  • Warehouse van derden. Is je magazijn uitbesteed? SalesManager Online heeft diverse koppelingen met WMS systemen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

 

Met SalesManager Online bieden wij je een complete fulfillment oplossing voor je webshop. Zorg jij voor de klant, zorgen wij voor de back office.  

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.