Slimstock, marktleider in voorraadbeheer

Slimstock, marktleider in voorraadbeheer

Sinds de oprichting in 1993 is Slimstock uitgegroeid tot Europees marktleider in voorraadoptimalisatie met ruim 1000 klanten wereldwijd. Met Slim4, onze complete oplossing voor forecasting, demand planning en voorraadbeheer, zorg je probleemloos voor de juiste voorraad, op het juiste moment op de juiste plaats.

Praktische oplossingen & expertise
Naast software-oplossingen bieden we projectmatige ondersteuning, coaching en diensten op het gebied van analyse. We delen onze kennis en ervaring op internationale evenementen, maar ook door middel van het aanbieden van onze eigen supply chain-opleidingen en -trainingen.

Direct resultaat voor jouw bedrijf
Wij helpen jouw voorraad te verlagen en tegelijkertijd de servicegraad te verhogen. Zo stijgt de omzet, terwijl de kosten dalen en behaal jij met jouw bedrijf de resultaten die je voor ogen hebt. Binnen een jaar is de investering in Slim4 gegarandeerd terugverdiend.

Meer weten? Onze voorraadspecialisten staan je graag te woord.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.

Presentatie(s) gegeven door Slimstock, marktleider in voorraadbeheer