Spotler

Spotler

Spotler en Flowmailer versterken elkaar

Spotler is e-mail marketing automation software with a service waarmee je het maximale rendement uit jouw e-mail marketing (communicatie) haalt. Naast een uitmuntende dienstverlening, staat veilig werken met klantdata bij ons hoog in het vaandel. Voor webshops en retailers hebben we Spotler eCommerce ontwikkeld dat snel en makkelijk te integreren is met e-commerce platforms zoals ASPOS, Magento en Shopware en customer data platforms zoals Datatrics en Squeezely. Hierdoor wordt je e-mail marketing automation nog persoonlijker en relevanter en dus succesvoller.

Flowmailer is de beste keuze wanneer je transactionele e-mails echt aan moeten komen bij je klanten. Zij focussen zich op de directe communicatie met je klant. Eén op één, waarbij elk bericht gepersonaliseerd en belangrijk is. Verstuur je transactionele e-mails volledig in jouw huisstijl en koppel eenvoudig de verzamelde klantdata terug naar je bronsystemen. Uiteraard zijn Spotler en Flowmailer ook prima gecombineerd in te zetten.

 

Software WITH a Service

Spotler bied je een zorgeloze start en helpt je daarna om je prestaties te verbeteren. Het doel is dat je met de software relevanter communiceert en betere resultaten behaalt. Spotler zorgt voor de volledige onboarding, inclusief de nodige templates, eventuele integraties en een gebruikerstraining van één dag. Heb je daarna vragen over het gebruik van Spotler, dan kun je altijd direct bellen met het supportteam.

 

Flowmailer helpt je niet alleen bij het bouwen van responsive templates in HTML en CSS of DMARC implementatie. Als je start helpen zij je snel op weg met hun documentatie en instructievideo's. Heb je vragen, dan kan je zonder gedoe mailen, bellen of contact opnemen met je account manager.

 

Veilig werken met klantdata

Behalve prettige software en uitmuntende dienstverlening hebben Spotler en Flowmailer veilig werken met klantdata hoog in het vaandel staan. Beide zijn ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dit betekent voor gebruikers van Spotler en Flowmailer o.a. veilig werken met klantdata. Daarnaast zijn beide softwares volledig AVG-compliant.

 

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.