TrueTalk / Café Bepp

https://truetalk.nl/

Standnr: 158

TrueTalk / Café Bepp

TrueTalk helpt organisaties om zelf klantinzichten op te halen.

Alle moderne tools ten spijt, een echt gesprek is de beste manier om klantinzichten op te doen en aan een klantgerichte cultuur te werken. We praten niet over, maar met mensen. TrueTalk is bekend om het werken met unieke doelgroepen: zakelijke segmenten, zorg-professionals en inclusieve doelgroepen.

Het agile onderzoeksconcept Café Bepp 

Dit concept wordt ingezet om samen klantinzichten op te doen, doelgroepen te ontdekken, concepten te toetsen en producten aan te scherpen. Café Bepp opent het liefst op plekken waar de doelgroep in zijn/haar natuurlijke gedrag is - bijvoorbeeld op de Webwinkel Vakdagen - maar ook gewoon op straat, in het winkelcentrum of op de markt. Hoe puurder hoe beter.

Daarmee is Café Bepp een passende onderzoekstool op alle momenten binnen het innovatie- en marketingtraject. Kom het zelf voelen, ervaren en beleven op stand 158 tegenover theater 8!

Bouwen onderzoekslabs om structureel inzichten op te doen.

Altijd en overal inzichten en validaties, onderdeel van de productontwikkelingscyclus! Denk aan het inrichten van panels, onderzoeksprogramma's en het trainen van onderzoeks-vaardigheden. TrueTalk helpt organisaties zoals KPN, Het Ministerie van Financiën en ABN AMRO in het (uit-)bouwen van hun eigen kracht.

Café Bepp ingericht op een zakelijke beurs. Teams komen bij Café Bepp met mensen in gesprek op de beurs. Op deze foto zie je de verschillende gesprekken die aan de verschillende tafels plaatsvinden.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.