vidaXL

vidaXL

 

Over vidaXL

vidaXL is een snelgroeiende, internationale online retailer voor huis- & tuinproducten. We verkopen in 29 landen wereldwijd, waaronder in Australië en de Verenigde Staten. Ons success komt voort uit onze filosofie dat iets altijd beter en goedkoper kan: Groots leven voor weinig! 

We zijn continu bezig onz assortiment uit te breiden, om altijd de beste producten voor de laagste prijs aan te kunnen bieden. We houden ervan om nét dat beetje extra te doen voor onze klanten door populaire producten te verbeteren en ze nog betaalbaarder te maken. Met ons eigen vidaXL-merk bieden we klanten het meest uitgebreide assortiment aan producten die bij andere leveranciers moeilijk te vinden of veel duurder zijn. 

Bovendien stellen onze kennis, ervaring en ons logistieke netwerk andere online retailers in staat om met vidaXL mee te groeien.

 

dropshippingXL

Word lid van onze community van duizenden dropshippers en start en run een online bedrijf vanuit je luie stoel. Ontdek 60.000+ vidaXL producten voor je marketplace of online winkel. Jij bepaalt de prijs en de winst. Wij verzenden de producten direct naar jouw klanten, handelen retouren af, en geven zelfs advies over de klantenservice! Kan het nog makkelijker?

Leer meer over ons Dropshipping Programma bij onze stand, of woon de lezing van Kijo Oudshoorn (vidaXL CCO) bij. In deze lezing zal hij uitleggen hoe dropshipping kan helpen je bedrijf te laten groeien met meer dan 80%.

 

vidaXL Marketplace

vidaXL heeft meer dan 10 jaar ervaring in cross-border e-commerce en kan jou helpen je omzet snel en eenvoudig te verhogen. Plaats je producten op onze marketplace via een aggregator, of direct via onze gebruiksvriendelijke back-end. Wij bieden je ook directe ondersteuning, zodat je in een mum van tijd kan beginnen met het verkopen en verzenden van bestellingen naar je klanten.

Laat je adviseren door deze en vele andere experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition op 7 & 8 juli in Jaarbeurs Utrecht.

Presentatie(s) gegeven door vidaXL