Webwinkel Vakdagen Summer Edition - 7 & 8 juli 2021

Gratis aanmelden voor de WWV Summer Edition

Het #1 digital commerce event | 7 & 8 juli 2021 | Jaarbeurs Utrecht

Op 7 & 8 juli komt de gehele e-commerce branche voor één keer in aangepaste opzet bij elkaar in de Jaarbeurs Utrecht tijdens de Webwinkel Vakdagen Summer Edition. Zoals altijd bieden we een compleet overzicht van oplossingen die je nodig hebt voor (blijvend) online succes. Zo'n 150 e-commerce leveranciers en 120 sprekers kunnen niet wachten om jou voor het eerst weer fysiek te woord te staan en alle laatste e-commerce trends en ontwikkelingen met je te delen. 


Uiteraard wel op een veilige manier en volgens de richtlijnen van het RIVM. De Webwinkel Vakdagen Summer Edition is zo opgezet dat de anderhalve meter en alle andere coronamaatregelen van het RIVM kunnen worden nageleefd. Hierdoor kun je de beurs bezoeken zónder je vooraf te laten testen of een vaccinatiebewijs te tonen!

 

Beperkt aantal tickets

In verband met de coronamaatregelen is er een maximaal aantal tickets beschikbaar. Schrijf je dus snel in en verzeker jezelf van toegang tot de beurs! 

Het bezoeken van de WWV Summer Edition is voorbehouden aan directieleden en medewerkers van organisaties die digital commerce oplossingen inzetten of zich oriënteren op digital commerce oplossingen.

Toeleveranciers van digital commerce oplossingen en studenten worden niet toegelaten tot de beursvloer.

Gratis aanmelden

Schrijf je gratis in voor de WWV Summer Edition en vind de kennis, inzichten en partners die jij nodig hebt voor digitale groei!