Business for good: hoe impact maken en sales hand in hand gaan

WOE 15:30 - 16:00

Lezingenzaal 6

Niemand vindt het leuk om te zien dat goed eten in de prullenbak belandt. Too Good To Go kan het ook niet langer aanzien dat 1/3 van het geproduceerde eten wordt weggegooid en is vastberaden dat er iets moet gebeuren. Via de app verbindt Too Good To Go winkels met overgebleven producten aan consumenten. Op die manier zijn in Nederland al 8 miljoen maaltijden gered van de verspilling. Twee jaar op rij werd Too Good To Go bekroond tot meest inspirerende organisatie van Nederland. Lars Haagsman, Head of Sales, neemt je mee in het verhaal van de snelgroeiende scale-up die hun app inzet om voedselverspilling tegen te gaan en iedereen wil inspireren om in actie te komen tegen voedselverspilling. Luister naar een inspirerende sessie over hoe impact maken en sales perfect samengaan in een bedrijf waar het aantal geredde maaltijden de belangrijkste KPI is.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video

  • Thema
    B2B E-commerce

    De relatie tussen de B2B verkoper en zijn klant is gebaseerd op veelvuldig en intensief contact tussen beide partijen. B2B klanten zijn bedrijven die beslissingen maken op rationele gronden. Daarom is het van belang dat de transacties efficiënt en frictieloos verlopen.