De 10 geheimen van succesvolle eCommerce platforms geïntegreerd met Exact Online/Globe

WOE 14:45 - 15:15

Lezingenzaal 4

Hoe realiseer je een schaalbare e-commerce strategie en webshop waarmee je jouw ambities op het internet kunt realiseren?

In deze presentatie geeft Bas Kroontje 10 geheimen bloot van succesvolle ondernemers. Aan de hand van concrete voorbeelden en cases wordt je meegenomen in de wereld van digitaal ondernemen en krijg je concrete handvatten om direct toe te passen voor je eigen webshop.

Voor de meeste bedrijven is een webshop de grootste aanjager voor omzetgroei. Doel is om meer dan 50% van je omzet via het eigen directe digitale kanaal te laten lopen en dat iedere uitgegeven 1 EUR minimaal 4 EUR aan bruto marge oplevert.

Schaalbaarheid is daarbij tevens erg belangrijk. Een integratie met een ERP systeem, zoals Exact Globe of Exact Online, draagt enorm bij om een plotselinge groei goed te faciliteren.

In deze sessie geeft Bas Kroontje 10 geheimen bloot hoe ondernemers het maximale uit hun webshop halen. Na afloop kijk je anders aan tegen online zaken doen!

Bas Kroontje is de CEO van PANGAEA, 1 van de meest succesvolle Digital Agencies van Nederland en oprichter van KMGroup, een investeringsmaatschappij in Innovatieve Digitale ondernemingen.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video

  • Thema
    Strategy & growth

    In een moordende markt bewegen die in een moordend tempo verandert, is niet altijd makkelijk. Maar in 2021 verwacht de E-commerce markt een omzet te draaien van $4,5 triljoen wereldwijd - dat zijn achttien nullen. De markt is veranderd van een aanbod- naar vraaggestuurde economie. Digitaal is daarom allang geen trucje meer, maar een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Strategy & Growth focust op de technologie die nodig is om het bedrijf te laten groeien.