De kracht van de nichemarkt en samenwerken met een franchise organisatie

DON 11:15 - 11:45

Lezingenzaal 1

NR1webshops

Dagelijks zijn er 200 verschillende taken die gedaan moeten worden om een webshop succesvol te laten draaien. 80% van al die werkzaamheden is routine werk. Routine werk wat door iedereen gedaan kan worden. Dat was ook de motivatie van Bert Berkers toen hij 15 jaar geleden zijn eerste kantoor opende in Indonesië.

In de jaren erna is de succesvolle webshop nr1motor gegroeid tot de grootste webshop van Nederland in motoronderdelen. In 2018 hebben we deze succesformule omgezet in een franchise formule.

Onze E-commerce Franchise formule is uniek in zijn soort. Het onderscheidt zich omdat al het routine werk uit handen neemt en de partner tot 80% kan besparen op personeelskosten. Met slechts 1 ondernemer per segment kun jij je echt focussen op ondernemen.

Luister naar het prachtverhaal van Bert Berkers. Hij verteld je vol passie over hoe NR1webshops is ontstaan. Hoe een wereldreis met de motor, eindigde met een kantoor in Indonesië toen hij 25 jaar oud was. Luister naar het verhaal waar de motor de rode lijn door zijn leven is.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video