Doorb - Iedere ochtend vers gebakken brood van je eigen lokale bakker aan je voordeur.

DON 12:00 - 12:30

Lezingenzaal 2

Iedere ochtend vers gebakken brood van je eigen lokale bakker aan je voordeur.

Doorb is uniek in Nederland door 6 ochtenden in de week vóór 7.00 uur vers brood van de lokale bakker te bezorgen. De bestelling wordt in alle vroegte aan de voordeur gehangen. Iedere dag een beetje vakantiegevoel.

Lokale bakkers hebben onvoldoende online focus en kunnen zelfstandig geen bezorgservice laten renderen. Andere bezorgdiensten bezorgen meestal fabrieksbrood van een dag oud.

Huishoudens kiezen anno 2021 massaal voor het gemak van thuisbezorging. Thuisbezorging van food wordt de nieuwe norm in Nederland. Het enige segment waar geen van de bezorgdiensten aan voldoet is vers gebakken brood. Doorb is de enige dienst in Nederland die dit oplost.

Geen tijd om naar de bakker te gaan? Wij bezorgen het. Geen weekbestellingen die alsnog in de vriezer belanden maar dagelijks vers brood. De huishoudens worden dagelijks op tijd voorzien van vers brood, voor het ontbijt en om aan de kinderen mee te geven in hun broodtrommel.

Afgelopen jaar hebben wij een schaalbaar en gezond groeimodel ontwikkeld. Inmiddels heeft Doorb 1.600 klanten met een zeer grote groeipotentie. In een incubatie periode van 12 maanden heeft startup Doorb haar businessmodel doorontwikkeld, naar bakkers, naar bezorgers en naar klanten. Er is gewerkt aan een schaalbare IT omgeving, voorspelbare marketing methodiek en competent management.

Doorb kiest als enige brood-bezorgdienst voor een duurzaam vervoersmiddel. Door het gebruik van milieuvriendelijke fietsbezorging is Doorb onderscheidend t.o.v. alle concurrentie.

Op basis van CBS data worden de meest kansrijke verzorgingsgebieden vastgesteld. Een of meerdere lokale bakkers worden geworven. Met een beperkt aantal handelingen staat het assortiment van de bakker online. Klanten worden geworven middels gerichte effectieve online en offline marketing acties en via de lokale bakker.

Binnen afzienbare termijn denken wij het bedrijf naar minimaal 15.000 klanten te kunnen schalen.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video