E-commerce kansen voor groothandels en merkfabrikanten na Corona

WOE 14:00 - 14:30

Lezingenzaal 8

CloudSuite

De B2B-markt groeit fors en verandert snel. Covid-19 heeft gezorgd voor een stroomversnelling en dwingt groothandels en merkfabrikanten om op eigen benen te staan en opnieuw strategische beslissingen te nemen over de verkoopkanalen. Ondanks dat fysiek winkelen inmiddels weer mogelijk is, heeft deze coronacrisis het winkelgedrag volledig veranderd. Aan groothandels en merkfabrikanten de taak om mee te gaan in deze ontwikkelingen, zodat ze profiteren van de blijvende groei binnen e-commerce.

Tijdens deze sessie vormen we een paneldiscussie onder leiding van Jerry van Leeuwen waarin vier experts terug én vooruit blikken op wat het effect is van de pandemie op de e-commerce activiteiten. Welke kansen en mogelijkheden zijn er? En moet B2B een manier vinden om rechtstreeks aan zijn eindklanten te verkopen? Cruciale vragen die voor veel organisaties hoog op de agenda staan!

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video