Forecasting om organische omzet te voorspellen

WOE 12:00 - 12:30

Lezingenzaal 8

Traffic Today B.V.

Wil jij grip op jouw online inkomsten? Wil je weten welk deel van jouw omzet gegenereerd wordt uit Google? Wil jij jouw organische omzet kunnen voorspellen?

Traffic Today kan jouw organische omzet voorspellen, ten opzichte van de jaardoelstelling. Hoe doen ze dit? Ze maken gebruik van forecasting modellen die kijken naar historische data van onder andere het organische verkeer en de gegenereerde omzet. Op basis van het voorspelde organische verkeer kunnen zij een voorspelling maken van de omzetgroei. 

Steven Lubbers (Directeur en Online Strateeg bij Traffic Today) en Jan Landman (General Manager bij Hekwerkonline.nl) leggen dit uit aan de hand van de campagne van Hekwerkonline.nl. Deze campagne realiseert per jaar 300% groei, die door de voorspelling van Traffic Today een hoop zekerheid biedt voor de groei van dit bedrijf. In de presentatie nemen Steven en Jan je mee in deze modellen en hoe dit toegepast kan worden voor elke website met historische data.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video