Het geheime ingrediënt voor groei en verbinding

DON 10:30 - 11:00

Lezingenzaal 6

Trustpilot


Reviews zijn al lang niet meer weg te denken uit het marketinglandschap. Al jaren geleden bracht onderzoek naar voren dat reviews net zo veel waard zijn als aanbevelingen van vrienden en familie. Inmiddels zijn reviews veel meer dan een truc om nieuwe klanten over de streep te trekken. Het is een kans om feedback te verwerken naar concrete verbeteringen in je bedrijfsprocessen. Een band te creëren met je klanten. Om jouw verhaal te vertellen.

Als start-up moet je slim omgaan met je resources en tegelijk werken aan je branding en vertrouwen. Trustpilot en Homerr vertellen in deze case over hoe je duizenden gratis contactmomenten kunt genereren met jouw webshop en hoe je meer uit je reviews kunt halen dan alleen die felbegeerde goede online reputatie.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video

  • Thema
    Marketing & online advertising

    Marketing is opvallen. Dat gebeurt onder andere door advertising. Advertising is een onderdeel van marketing en behelst het aanprijzen van producten of een service door middel van reclame. Marketing is ook het meten van de behoeften van je klanten om zo de verkoop te bevorderen. Zo simpel kan het zijn, maar zo simpel is het in werkelijkheid natuurlijk niet. In de huidige online wereld vecht iedereen om een plekje en verandert er iedere dag wel iets.