Het nieuwe iDEAL, hoor alles over de aankomende veranderingen!

DON 13:15 - 13:45

Lezingenzaal 5

De online betaalstandaard iDEAL gaat flink veranderen in 2022. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Waarom is deze upgrade noodzakelijk? Hoe ziet het nieuwe iDEAL er uit? Wat zijn de voordelen? Wat moet een webshop zelf doen en hoe zorg je ervoor dat je straks als eerste van de nieuwe features profiteert?

Rob Hoitink, Senior Product Consultant Online Payments en bij Currence iDEAL BV verantwoordelijk voor iDEAL licht alles toe over deze grote vooruitgang voor het Nederlandse betaallandschap. Het nieuwe iDEAL biedt namelijk niet alleen conversieverbetering voor webshops en nog meer gebruiksgemak voor consumenten, maar ook de mogelijkheid voor aanbieders van toegevoegde waarde diensten om onderdeel te worden van het iDEAL ecosysteem.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden opĀ ons YouTube kanaal.

Bekijk video

  • Thema
    Payment

    Nu betalingen steeds meer digitaal plaatsvinden en er minder fysiek geld in omloop is, wordt de rol van een Payment Service Provider (PSP) steeds groter en belangrijker. Om een digitale betaling frictieloos en snel te laten verlopen zijn er een aantal dingen van belang. Allereerst moet elke transactie met welke betaalmethode waar dan ook (online of in een fysieke winkel) goed en snel afgehandeld worden.