Hoe realiseer je 200% omzetgroei in 1 jaar? Tips en learnings van BBQuality en Happy Horizon

WOE 11:15 - 11:45

Lezingenzaal 5

Happy Horizon - Digital Marketing

In 1 jaar tijd je omzet zien groeien met 200%: de droom van iedere ondernemer! Het lukte online slagerij BBQuality in 2020. In samenwerking met digital marketing agency Happy Horizon werd een succesvolle online marketing aanpak uitgerold. Daarbij zorgde de corona pandemie voor een extra boost. Welke factoren droegen bij aan het succes van BBQuality in 2020? Welke kanalen zorgden voor de beste resultaten? En tegen welke uitdagingen liep het bedrijf aan door deze exponentiële groei in korte tijd? Claus van Vught (mede-eigenaar BBQuality) vertelt samen met Daniel Verhagen (CCO Happy Horizon) hoe 2020 voor hen verliep; een presentatie vol learnings en tips die interessant zijn voor iedere e-commerce ondernemer of online marketeer.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video

  • Thema
    Marketing & online advertising

    Marketing is opvallen. Dat gebeurt onder andere door advertising. Advertising is een onderdeel van marketing en behelst het aanprijzen van producten of een service door middel van reclame. Marketing is ook het meten van de behoeften van je klanten om zo de verkoop te bevorderen. Zo simpel kan het zijn, maar zo simpel is het in werkelijkheid natuurlijk niet. In de huidige online wereld vecht iedereen om een plekje en verandert er iedere dag wel iets.