Hoe veilig is je webwinkel nu echt? Blijf kwaadwillende hackers voor

DON 14:45 - 15:15

Lezingenzaal 1

In een wereld van snelle digitalisering kunnen kwaadwillende hackers vanuit elke hoek aanvallen. Het veilig houden van software, hardware en data is nog nooit zo belangrijk geweest. Toch worden cybercriminelen met de minuut geavanceerder, waardoor webwinkels worstelen om zichzelf te hiertegen te verdedigen.

Steeds meer online retailers werken daarom samen met ethische hackers; maar wat houdt dat precies in? In deze interactieve sessie laat Inti zien hoe je effectief samen werkt met ethische hackers. Wie zijn ze? Wat motiveert ze? Ontvang top tips over welke stappen jezelf kan nemen en welke impact en waarde ze meebrengen om je webwinkel het hele jaar door veilig te houden.

Ethisch hacken is hot!
Informatiebeveiligingskosten en het vinden van beschikbare en deskundige beveiligingsspecialisten vormen een groeiende uitdaging. Ethische hackers spelen een belangrijke rol spelen bij het overbruggen van de kennis- en personeelskloof. Dit maakt ethisch hacken en het inzetten van hun vaardigheden en expertise bijzonder effectief.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden opĀ ons YouTube kanaal.

Bekijk video

  • Thema
    Strategy & growth

    In een moordende markt bewegen die in een moordend tempo verandert, is niet altijd makkelijk. Maar in 2021 verwacht de E-commerce markt een omzet te draaien van $4,5 triljoen wereldwijd - dat zijn achttien nullen. De markt is veranderd van een aanbod- naar vraaggestuurde economie. Digitaal is daarom allang geen trucje meer, maar een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Strategy & Growth focust op de technologie die nodig is om het bedrijf te laten groeien.