Je eigen merk opschalen op Marketplaces en klaar maken voor een miljoenen deal!

DON 11:15 - 11:45

Lezingenzaal 6

Dwarfs.io

Vroeger begon je met verkopen via een webshop. Tegenwoordig begin je met verkopen via Marketplaces!

Maar het is niet eenvoudig om hier je "kop boven het maaiveld" te krijgen! Wil jij leren hoe je een waardevol merk kan opschalen via de Marketplaces en deze vervolgens verkoop klaar kan maken voor de (miljoenen)deal van je leven?

Bas won de CrossBorder Awards als snelst groeiende Crossborder Internetbedrijf van Nederland in 2018. Zijn totale sales via Marketplaces, zoals bol en Amazon, staat inmiddels boven de 14 Miljoen. Met Dwarfs.io koopt hij inmiddels succesvolle ecommerce merken op en schaalt deze wereldwijd verder.

Hij deelt zijn succesformule hoe je een waardevol merk creëert, geeft je praktische tips en laat jou zien hoe jij je kan voorbereiden op de deal van je leven!

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video

  • Thema
    Platform economy

    Platformisering is de verschuiving van aanbod gestuurd verkopen naar vraag gestuurd verkopen; Online spaces die zoveel mogelijk proberen te voorzien in de klantbehoeften. Dit zijn platformen die zich bezighouden met het matchen van behoeften van hun klant. Daarnaast zijn er platformen die zelf ook als verkoper actief zijn. Binnen de platformeconomie draait het niet om het aanbod, maar puur om de vraag.