Jouw webwinkel succesvol op marketplaces

WOE 11:15 - 11:45

Lezingenzaal 3

Postnl

Verkoop via marketplaces lijkt booming business te zijn en daar wil je meer over weten. Maar waar begin je? Loopt je merk een risico als je verkoopt via marketplaces? Hoe behoud (of vergroot) je je marge? En is je operatie wel klaar voor de uitdagingen van deze business?

In deze lezing gaan Bas Urlings en Gerard den Bakker met elkaar in gesprek over het succesvol positioneren van je webwinkel op verschillende marketplaces. Hoe zorg je er voor dat je onderscheidend bent, een gezonde marge realiseert én logistieke uitdagingen overwint.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video

  • Thema
    Platform economy

    Platformisering is de verschuiving van aanbod gestuurd verkopen naar vraag gestuurd verkopen; Online spaces die zoveel mogelijk proberen te voorzien in de klantbehoeften. Dit zijn platformen die zich bezighouden met het matchen van behoeften van hun klant. Daarnaast zijn er platformen die zelf ook als verkoper actief zijn. Binnen de platformeconomie draait het niet om het aanbod, maar puur om de vraag.