Online een vakantiewoning aan- en verkopen? Vakantiemakelaar (Landal) doet het succesvol dankzij de juiste online marketingtools.

WOE 11:15 - 11:45

Lezingenzaal 8

Efficy Nederland BV

De interesse voor vakantiehuizen is het afgelopen jaar sterk toegenomen. Door de beperking van internationaal reizen is een staycation (in eigen land) weer in trek. Ook ervaart Vakantiemakelaar deze trend. De vraag naar vakantiehuizen overstijgt momenteel zelfs het aanbod.

Vakantiemakelaar maakt het aankopen en aanbieden van vakantiehuizen zo gemakkelijk mogelijk. De volledige klantreis verloopt online, enkel de sleutel wordt fysiek overhandigd.

Tijdens deze sessie gaat Arno Visser, Head of Field Marketing bij Efficy CRM in gesprek met Sebastiaan van den Berg, Marketing Manager bij Vakantiemakelaar over de vooruitstrevende aanpak van de digitale klantreis. Welke online tools maken het mogelijk om een naadloze klantreis aan te bieden? En wat is de visie op de toekomst?

Hoe is Vakantiemakelaar erin geslaagd het vertrouwen te winnen om het volledige aankoopproces van vastgoed online te doen?

Kortom, een boeiende sessie aan de start van een mooie zomer.

Over Efficy CRM

Efficy is een softwareleverancier die bedrijven van klein tot groot een complete, flexibele en uitgebreide CRM (Customer Relationship Management) oplossing aanbiedt en helpt bij het beheren en verbeteren van hun klantrelaties. De Efficy Groep werd in 2005 opgericht. Met kantoren in Nederland, België, Denemarken, Frankrijk en Spanje is het een sterk groeiend Europees bedrijf.

Over Vakantiemakelaar

Vakantiemakelaar begeleidt al sinds 2007 mensen naar hun ideale vakantiewoning. Die ervaring zorgt ervoor dat we de markt door-en-door kennen, zodat we geen dingen beloven die we niet waar kunnen maken.

We geven degelijk advies en streven naar een prettige samenwerking. We hebben elk huis dat we verkopen met eigen ogen gezien, en alle mensen met wie we werken hebben we persoonlijk de hand geschud.

Bij Vakantiemakelaar zijn we realistisch. Op internet lees je soms dat je wel 15% rendement uit je investering in een vakantiewoning kunt halen. Wij beloven geen gouden bergen, wel een realistisch rendement.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video