Online groei door klantinzichten en dropshipment

WOE 15:30 - 16:00

Lezingenzaal 1

Het online landschap voor webshops heeft dagelijkse aandacht nodig. Hoe groei je op een gezonde manier die ook nog eens efficient is?

Halfords heeft de afgelopen 2 jaar veel focus gehad op de online activiteiten en wist daarmee een omzetverhoging van meer dan 200% te realiseren. Door het toevoegen van verschillende dropshipment partners, assortiment aanpassingen, repricing en data optimalisatie weten we elk jaar te groeien.

Ik neem je graag mee in de reis van Halfords en hoe deze manier van werken ook vertaald kan worden in jouw organisatie.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video

 

 

  • Thema
    Strategy & growth

    In een moordende markt bewegen die in een moordend tempo verandert, is niet altijd makkelijk. Maar in 2021 verwacht de E-commerce markt een omzet te draaien van $4,5 triljoen wereldwijd - dat zijn achttien nullen. De markt is veranderd van een aanbod- naar vraaggestuurde economie. Digitaal is daarom allang geen trucje meer, maar een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Strategy & Growth focust op de technologie die nodig is om het bedrijf te laten groeien.