Verkopen we auto’s écht online?

DON 10:30 - 11:00

Lezingenzaal 2

Tijdens de pandemie is ineens iedereen online auto’s gaan verkopen. Maar is dat wel écht zo? Want wat is online verkopen eigenlijk en wat zijn de verwachtingen van een consument daarbij?

Phil Vonk van auto.nl laat zien wat er gebeurde toen online een auto kopen binnen een paar weken geen optie meer was maar de standaard werd. Wat betekent dit voor de gekozen strategie. Wat doe je met de toegenomen concurrentie. En hoe maak je optimaal gebruik van je fouten.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video

  • Thema
    Strategy & growth

    In een moordende markt bewegen die in een moordend tempo verandert, is niet altijd makkelijk. Maar in 2021 verwacht de E-commerce markt een omzet te draaien van $4,5 triljoen wereldwijd - dat zijn achttien nullen. De markt is veranderd van een aanbod- naar vraaggestuurde economie. Digitaal is daarom allang geen trucje meer, maar een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Strategy & Growth focust op de technologie die nodig is om het bedrijf te laten groeien.