Zelf een marktplaats worden | Essentiële tips voor deze groeistrategie

DON 13:15 - 13:45

Lezingenzaal 1

NextChapter eCommerce

54% Van alle e-commerciële transacties in Nederland verloopt al via een marktplaats. Online marktplaatsen maken de dienst uit. De distributielijn is veranderd. Wat de consument wil, is veranderd. NextChapter heeft voor jou 4 strategieën ontwikkeld om te kunnen meegroeien met deze ontwikkelingen. Zelf een (niche) marktplaats worden is daar één van. En waarschijnlijk de meest interessante. CEO Michiel Bestebroer neemt je mee in de wereld van "zelf een marktplaats" worden. Je krijgt essentiële tips om te bepalen of dit voor jouw bedrijf een slimme of logische stap is. Juist nu.

Heb jij deze presentatie gemist of wil je hem graag nogmaals bekijken? De video-opnames van de lezingen zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Bekijk video

  • Thema
    Strategy & growth

    In een moordende markt bewegen die in een moordend tempo verandert, is niet altijd makkelijk. Maar in 2021 verwacht de E-commerce markt een omzet te draaien van $4,5 triljoen wereldwijd - dat zijn achttien nullen. De markt is veranderd van een aanbod- naar vraaggestuurde economie. Digitaal is daarom allang geen trucje meer, maar een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Strategy & Growth focust op de technologie die nodig is om het bedrijf te laten groeien.